Hvad indeholder Aronia?

Afsnittet er fjernet, fordi det ikke er tilladt at henvise til andre sundhedsanprisninger og forskningsartikler, der dokumenterer effekt på vores sundhed, end dem der godkendt eller under vurdering af EU-organet: EFSA Ifølge Fødevarerejseholdet, Fødevarestyrelsen.
 
Vi foreslår, at du selv googler lidt om Aroniabærrets sundhedsmæssige aspekter og evt. søger lidt på nettet omkring indholdstoffer i Aronia. Husk at ikke alt hvad du finder på nettet, kan du regne med, men hvis der er flere sider, der fremhæver det samme, er der måske noget om snakken
Derefter kan du overveje at handle i vores webshop, hos vore forhandlere eller i en af vore gårdbutikker af følgende grunde:
 
* Eneste producent af u-pasteuriseret aroniabær-saft i hele Europa. Vores aroniabær-saft er altså ikke varmebehandlet (opvarmet til 75-85 grader C). Vi pasteuriserer ikke, da det både ødelægger smag og indholdsstoffer i saften. Normalt koldpresses aroniabær-saften, hvorefter den pasteuriseres, for at gøre den lagerstabil ved stuetemperatur. Der er altid gratis smagsprøver på vores aroniabær Shot i gårdbutikken, så du kan smage de gode sager, inden du køber.
 
* Vi presser flere gange om måneden året rundt, for at sikre at du altid får friske varer. Alle andre presser aroniabær én gang om året liger efter høst og lægger saften på lager.
 
* Eneste aroniaproducent i Danmark, der kun anvender egne bær og selv fremstiller aroniaprodukter i eget gårdmosteri. Dette giver os unik mulighed for at optimere på alle fronter så smag, friskhed er i top.
 
* Vi er en lille familiedrevet virksomhed, som lever og ånder for aroniabærret: Det er vores eneste kultur, og vi bruger al vores tid og energi på aroniabær. Og du er altid velkommen til at ringe til os på 6070-7525, hvis du har et spørgsmål eller er i tvivl om noget.
Aronia busk med baer
Dorthe og Hans Peter Søeberg, Elkærholm, Kolding | CVR: 20731303 | Elkærholmvej 6, Vester Nebel, 6040 Egtved - DK | Tlf.: 6070 7525 MobilePay | soeberg@besked.com